Lista de les comenes du Rôno

B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Por les ôtres comenes, vêde les listes de les comenes de France. Por les comenes de la mètropola de Liyon, vêde la lista de les comunes de la mètropola de Liyon.

Lista de les 221 (u 1ér de janviér 2017) comenes du dèpartament du Rôno rengiêes per ôrdre alfabètica, avouéc lor code Insee et lor code postâl principâl.

Vêde avouéc la lista des cantons, la lista de les vielyes comenes, la lista des arrondissements du Rôno et pués la lista de les entèrcomunalitâts du Rôno.

Nom arpetan
en ORB lârge
en grafies locâles Nom francês Code INSEE Code postâl Populacion Entèrcomunalitât
Afous Affous Affoux 69001 69170 Cuchient Rodanien
Égouepârsa encognu Aigueperse 69002 69790 Sona Biôjolês
Âlyé encognu Alix 69004 69380 Biôjolês Piérres Dorâs
Ambèriô Ambériu Ambérieux 69005 69480 Biôjolês Piérres Dorâs
Amplopouéts Amplepus Amplepuis 69006 69550 Cuchient Rodanien
Ampouéts Ampus Ampuis 69007 69420 Règ·ion de Couendriô
Anci Ancy Ancy 69008 69490 Cuchient Rodanien
Ansa Anse Anse 69009 69480 Biôjolês Piérres Dorâs
L’Âbrèla L’Abréla L'Arbresle 69010 69210 Payis de L’Âbrèla
Los Ardilyàts encognu Les Ardillats 69012 69430 Sona Biôjolês
Arnâs encognu Arnas 69013 69400 Agllô Velafranche Biôjolês
Vers-Avèse Vézavèze Aveize 69014 69610 Monts du Liyonês
Avenâs encognu Avenas 69015 69430 Sona Biôjolês
Azœlètes encognu Azolette 69016 69790 Sona Biôjolês
encognu encognu Bagnols 69017 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
Biôjor Biauju Beaujeu 69018 69430 Sona Biôjolês
Bèlavela Bellavela Belleville 69019 69220 Sona Biôjolês
encognu encognu Belmont-d'Azergues 69020 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais Val d'Azergues
Bèssenê Bèssena Bessenay 69021 69690 Payis de L’Âbrèla
encognu encognu Bibost 69022 69690 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
encognu encognu Blacé 69023 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
Vâr-d’Ueng Var-de-Yin[N. 1] Val d’Oingt 69024 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Le Bruely Le Bry Le Breuil 69026 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Brignais 69027 69530 Modèlo:Dernière population commune de France Comba du Garon
encognu encognu Brindas 69028 69126 Modèlo:Dernière population commune de France Colenes du Liyonês
Brelyôles Bréyole Brullioles 69030 69690 Monts du Liyonês
Borsié Borsi Brussieu 69031 69690 Monts du Liyonês
Bulyi Builly Bully 69032 69210 Payis de L’Âbrèla
Cenva encognu Cenves 69035 69840 Sona Biôjolês
encognu encognu Cercié 69036 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Chambost-Allières 69037 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Chambost-Longessaigne 69038 69770 Modèlo:Dernière population commune de France Monts du Liyonês
encognu encognu Chamelet 69039 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
La Chapèla La Chapela La Chapelle-sur-Coise 69042 69590 Monts du Liyonês
encognu encognu Chaponost 69043 69630 Modèlo:Dernière population commune de France Comba du Garon
encognu encognu Charentay 69045 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Charnay 69047 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Chassagny 69048 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Payis mornantês
encognu encognu Chasselay 69049 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Châtillon 69050 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
Chôçan Chôssan Chaussan 69051 69440 Payis mornantês
encognu encognu Chazay-d'Azergues 69052 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Chénas 69053 69840 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Chénelette 69054 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Léchiéres encognu Les Chères 69055 69380 Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Chessy 69056 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Chevinay 69057 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
Cherôbles encognu Chiroubles 69058 69115 Sona Biôjolês
encognu encognu Civrieux-d'Azergues 69059 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
Cllàvêsôles encognu Claveisolles 69060 69870 Cuchient Rodanien
encognu encognu Cogny 69061 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
Couèse Couézi[N. 2] Coise 69062 69590 Monts du Liyonês
Condrié encognu Condrieu 69064 69420 Vièna Condrié
encognu encognu Corcelles-en-Beaujolais 69065 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Cours 69066 69470 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Corzi Corzi Courzieu 69067 69690 Payis de L’Âbrèla
encognu encognu Cublize 69070 69550 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Dareizé 69073 69490 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Denicé 69074 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Dième 69075 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Dommartin 69076 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
Drècié encognu Dracé 69077 69220 Sona Biôjolês
Douèrna Douarna Duerne 69078 69850 Monts du Liyonês
encognu encognu Échalas 69080 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Vièna Condrié
encognu encognu Émeringes 69082 69840 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Éveux 69083 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
Flluriê encognu Fleurie 69084 69820 Sona Biôjolês
Flloriô Flurieu Fleurieux-sur-l'Arbresle 69086 69210 Payis de L’Âbrèla
Frontenâs Frontenos Frontenas 69090 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Gleizé 69092 69400 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Grandris 69093 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Grézieu-la-Varenne 69094 69290 Modèlo:Dernière population commune de France Colenes du Liyonês
Grèsi-lo-Marchiê Grézi-lo-Marchi Grézieu-le-Marché 69095 69610 Monts du Liyonês
encognu encognu Les Haies 69097 69420 Modèlo:Dernière population commune de France Vièna Condrié
Les Hàles Lez Ele Les Halles 69098 69610 Monts du Liyonês
Tarravouère Tarravouèri Haute-Rivoire 69099 69610 Monts du Liyonês
encognu encognu Jarnioux 69101 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Joux 69102 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Juliènâs Dzuliéno Juliénas 69103 69840 Sona Biôjolês
Juliê encognu Jullié 69104 69840 Sona Biôjolês
encognu encognu Lacenas 69105 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Lachassagne 69106 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Lamure-sur-Azergues 69107 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Lancié 69108 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Lantignié 69109 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
Laràjace Larjassi Larajasse 69110 69590 Monts du Liyonês
encognu encognu Légny 69111 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
Lentilyi Lintilly[N. 3] Lentilly 69112 69210 Payis de L’Âbrèla
encognu encognu Létra 69113 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Limas 69115 69400 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
Luére encognu Loire-sur-Rhône 69118 69700 Vièna Condrié
encognu encognu Longes 69119 69420 Modèlo:Dernière population commune de France Vièna Condrié
Longessagne Lonjissagni Longessaigne 69120 69770 Monts du Liyonês
Lozana Losàna[N. 4] Lozanne 69121 69380 Biôjolês Vâl d’Asèrga
encognu encognu Lucenay 69122 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Marchampt 69124 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Marcilly-d'Azergues 69125 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Marcy 69126 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Meaux-la-Montagne 69130 69550 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Mensemi Minsemi Messimy 69131 69510 Colenes du Liyonês
Mês Meys 69132 69610 Monts du Liyonês
Milyeri encognu Millery 69133 69390 Comba du Garon
encognu encognu Moiré 69134 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
Moncéls encognu Monsols 69135 69860 Sona Biôjolês
encognu encognu Montagny 69136 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Comba du Garon
encognu encognu Montmelas-Saint-Sorlin 69137 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
Montroman Monroman Montromant 69138 69610 Monts du Liyonês
Mont-Trotiér Montrœty Montrottier 69139 69770 Monts du Liyonês
encognu encognu Morancé 69140 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
Mornant encognu Mornant 69141 69440 Payis mornantês
encognu encognu Odenas 69145 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
Los Ôrmos Lôs Œrmes Les Olmes 69147 69490 Cuchient Rodanien
encognu encognu Orliénas 69148 69530 Modèlo:Dernière population commune de France Payis mornantês
encognu encognu Ouroux 69150 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
Le Pèrreyon encognu Le Perréon 69151 69460 Agllô Velafranche Biôjolês
Polyonê Pollionâ Pollionnay 69154 69290 Colenes du Liyonês
Pomê Pomè Pomeys 69155 69590 Monts du Liyonês
encognu encognu Pommiers 69156 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
Pont-Charrâ Ponçarò Pontcharra-sur-Turdine 69157 69490 Cuchient Rodanien
Pôrta-de-les-Piérres-Dorâs encognu Porte des Pierres Dorées 69159 69400 Agllô Velafranche Biôjolês ou ben Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Poule-les-Écharmeaux 69160 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Prœpiéres encognu Propières 69161 69790 Sona Biôjolês
encognu encognu Quincié-en-Beaujolais 69162 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
Rànchal encognu Ranchal 69164 69470 Cuchient Rodanien
encognu encognu Régnié-Durette 69165 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
Reviéria Reviria Riverie 69166 69440 Payis mornantês
Rivolèt encognu Rivolet 69167 69640 Agllô Velafranche Biôjolês
Rono Rœne Ronno 69169 69550 Cuchient Rodanien
Rantalon Rantalon Rontalon 69170 69510 Payis mornantês
encognu encognu Sain-Bel 69171 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
encognu encognu Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolais 69172 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
Sarsê Sarsà Sarcey 69173 69490 Payis de L’Âbrèla
Los Sarvâjos Lôs Sarvajes Les Sauvages 69174 69170 Cuchient Rodanien
Savegni Savigny Savigny 69175 69210 Payis de L’Âbrèla
Sociô encognu Soucieu-en-Jarrest 69176 69510 Payis mornantês
Sèrciô encognu Sourcieux-les-Mines 69177 69210 Payis de L’Âbrèla
Sôsi Souzi Souzy 69178 69610 Monts du Liyonês
Sant-Anduér encognu Saint-Andéol-le-Château 69179 69700 Payis mornantês
Sant-André Sant-Andri Saint-André-la-Côte 69180 69440 Payis mornantês
encognu encognu Saint-Appolinaire 69181 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Saint-Bonnet-des-Bruyères 69182 69790 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Bonnet-le-Troncy 69183 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Sente-Catèrena Sintchi-Caterina Sainte-Catherine 69184 69440 Payis mornantês
encognu encognu Saint-Christophe 69185 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Clément-de-Vers 69186 69790 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
Sant-Cllèment San-Clémin Saint-Clément-les-Places 69187 69930 Monts du Liyonês
encognu encognu Saint-Clément-sur-Valsonne 69188 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Sainte-Colombe 69189 69560 Modèlo:Dernière population commune de France Vièna Condrié
encognu encognu Sainte-Consorce 69190 69280 Modèlo:Dernière population commune de France Colenes du Liyonês
encognu encognu Saint-Cyr-le-Chatoux 69192 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Saint-Cyr-sur-le-Rhône 69193 69560 Modèlo:Dernière population commune de France Vièna Condrié
encognu encognu Saint-Didier-sur-Beaujeu 69196 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Étienne-des-Oullières 69197 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Saint-Étienne-la-Varenne 69198 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Forgeux 69200 69490 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Sente-Fê-l’Argentiére Sinti-Fè-l’Arjintiri Sainte-Foy-l’Argentière 69201 69610 Monts du Liyonês
Sant-Genés San-Jeni Saint-Genis-l’Argentière 69203 69610 Monts du Liyonês
encognu encognu Saint-Georges-de-Reneins 69206 69830 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Germain-Nuelles 69208 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
encognu encognu Saint-Igny-de-Vers 69209 69790 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Jacques-des-Arrêts 69210 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Jean-d'Ardières 69211 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Jean-des-Vignes 69212 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais Val d'Azergues
encognu encognu Saint-Jean-de-Touslas 69213 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Payis mornantês
encognu encognu Saint-Jean-la-Bussière 69214 69550 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Saint-Julien 69215 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Saint-Julien-sur-Bibost 69216 69690 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
encognu encognu Saint-Just-d'Avray 69217 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Saint-Lager 69218 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Laurent-d'Agny 69219 69440 Modèlo:Dernière population commune de France Payis mornantês
Sant-Lôrent San-Lorin Saint-Laurent-de-Chamousset 69220 69930 Monts du Liyonês
encognu encognu Saint-Loup 69223 69490 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
encognu encognu Saint-Mamert 69224 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
encognu encognu Saint-Marcel-l'Éclairé 69225 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Sant-Martin San-Martchïn Saint-Martin-en-Haut 69227 69850 Monts du Liyonês
Chabaniére encognu Chabanière 69228 69440 Payis mornantês
encognu encognu Saint-Nizier-d'Azergues 69229 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Sente-Pola Sainti-Pœla Sainte-Paule 69230 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Saint-Pierre-la-Palud 69231 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de L’Âbrèla
Sànt-Reman-de-Popél Sorman-dé-Popé Saint-Romain-de-Popey 69234 69490 Cuchient Rodanien
encognu encognu Saint-Romain-en-Gal 69235 69560 Modèlo:Dernière population commune de France Vienn'Agglo
encognu encognu Saint-Romain-en-Gier 69236 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Vièna Condrié
Sant-Safurin San-Safurïn Saint-Symphorien-sur-Coise 69238 69590 Monts du Liyonês
encognu encognu Saint-Vérand 69239 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Biôjolês Piérres Dorâs
encognu encognu Saint-Vincent-de-Reins 69240 69240 Modèlo:Dernière population commune de France Cuchient Rodanien
Taloyérs encognu Taluyers 69241 69440 Payis mornantês
Taponâs encognu Taponas 69242 69220 Sona Biôjolês
Tarâro Taròre Tarare 69243 69170 Cuchient Rodanien
Tèrnant Tarnan Ternand 69245 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Têsé Tasy Theizé 69246 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Tisé-los-Bôrgs Tisy-lôs-Beurgs Thizy-les-Bourgs 69248 69240 Cuchient Rodanien
Turins Turin Thurins 69249 69510 Colenes du Liyonês
encognu encognu Trades 69251 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Sona Biôjolês
Trêvo encognu Trèves 69252 69420 Règ·ion de Couendriô
Tepins-et-Semont encognu Tupin-et-Semons 69253 69420 Vièna Condrié
Vârsoana Varsoana Valsonne 69254 69170 Cuchient Rodanien
Vâlgnerê Vognerè Vaugneray 69255 69670 Colenes du Liyonês
Vâls encognu Vaux-en-Beaujolais 69257 69460 Agllô Velafranche Biôjolês
Vâr-Regnârd encognu Vauxrenard 69258 69820 Sona Biôjolês
Vèrnê encognu Vernay 69261 69430 Sona Biôjolês
Vielyechevena Viçevena Villechenève 69263 69770 Monts du Liyonês
Velafranche Velafrantse[N. 5] Villefranche-sur-Saône 69264 69400 Agllô Velafranche Biôjolês
encognu encognu Ville-sur-Jarnioux 69265 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agllô Velafranche Biôjolês
Vilyê-Morgon Villé-Morgon Villié-Morgon 69267 69910 Sona Biôjolês
Vorla encognu Vourles 69268 69390 Comba du Garon
Iseron Izeron Yzeron 69269 69510 Colenes du Liyonês
encognu encognu Chaponnay 69270 69970 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de l’Ôson
encognu encognu Communay 69272 69360 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de l’Ôson
Jenâs encognu Genas 69277 69740 Modèlo:Dernière population commune de France Levant Liyonês
encognu encognu Jons 69280 69330 Modèlo:Dernière population commune de France Levant Liyonês
encognu encognu Marennes 69281 69970 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de l’Ôson
Pusegnê encognu Pusignan 69285 69330 Modèlo:Dernière population commune de France Levant Liyonês
Sent-Bônèt-de-Mures encognu Saint-Bonnet-de-Mure 69287 69720 Modèlo:Dernière population commune de France Levant Liyonês
Sent-Lôrent-de-Mures encognu Saint-Laurent-de-Mure 69288 69720 Modèlo:Dernière population commune de France Levant Liyonês
encognu encognu Saint-Pierre-de-Chandieu 69289 69780 Modèlo:Dernière population commune de France Levant Liyonês
Safllurins encognu Saint-Symphorien-d’Ozon 69291 69360 Payis de l’Ôson
Ceresins-du-Rôno encognu Sérézin-du-Rhône 69294 69360 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de l’Ôson
encognu encognu Simandres 69295 69360 Modèlo:Dernière population commune de France Payis de l’Ôson
Tèrnê encognu Ternay 69297 69360 Payis de l’Ôson
Tocié encognu Toussieu 69298 69780 Levant liyonês
encognu encognu Colombier-Saugnieu 69299 69124 Modèlo:Dernière population commune de France Levant Liyonês

Notes et rèferencesChangiér

NotesChangiér

  1. Étot Var-d’Oin.
  2. Étot Coize.
  3. Étot Lintii.
  4. Étot Lozana.
  5. Étot Vilafrançi.

RèferencesChangiér


Modèlo:Palèta