Uvrir lo menu principâl

Lista de les comenes du Rôno

B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Por les ôtres comenes, vêde les listes de les comenes de France. Por les comenes de la mètropola de Liyon, vêde la lista de les comenes de la mètropola de Liyon.

Lista de les 221 (u 1ér de janviér 2017) comenes du dèpartament du Rôno rengiêes per ôrdre alfabètica, avouéc lor code Insee et lor code postâl principâl.

Vêde avouéc la lista des cantons, la lista de les vielyes comenes, la lista des arrondissements du Rôno et pués la lista de les entèrcomunalitâts du Rôno.

Nom arpetan
en ORB lârge
en grafies locâles Nom francês Code INSEE Code postâl Entèrcomunalitât
L’Âbrèla L’Abréla L'Arbresle 69010 69210 Payis de L’Âbrèla
Afous Affous Affoux 69001 69170 Cuchient Rodanien
Alé encognu Alix 69004 69380 Biôjolês Piérres Dorâs
Ambèriô Ambériu Ambérieux 69005 69480 Biôjolês Piérres Dorâs
Amplopouéts Amplepus Amplepuis 69006 69550 Cuchient Rodanien
Ampouéts encognu Ampuis 69007 69420 Règ·ion de Couendriô
Anci Ancy Ancy 69008 69490 Cuchient Rodanien
Ansa Anse Anse 69009 69480 Biôjolês Piérres Dorâs
Los Ardilyàts encognu Les Ardillats 69012 69430 Sona Biôjolês
Arnâs encognu Arnas 69013 69400 Agllô Velafranche Biôjolês
Avenâs encognu Avenas 69015 69430 Sona Biôjolês
Azœlètes encognu Azolette 69016 69790 Sona Biôjolês
Bèlavela Bellavela Belleville 69019 69220 Sona Biôjolês
Bèssenê Bèssena Bessenay 69021 69690 Payis de L’Âbrèla
Biôjor Biauju Beaujeu 69018 69430 Sona Biôjolês
Bôrsi Borsi Brussieu 69031 69690 Monts du Liyonês
Brelyôles Bréyole Brullioles 69030 69690 Monts du Liyonês
Le Bruely Le Bry Le Breuil 69026 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Bulyi Builly Bully 69032 69210 Payis de L’Âbrèla
Cenva encognu Cenves 69035 69840 Sona Biôjolês
Chabaniére encognu Chabanière 69228 69440 Payis mornantês
La Chapèla La Chapela La Chapelle-sur-Coise 69042 69590 Monts du Liyonês
Chôçan Chôssan Chaussan 69051 69440 Payis mornantês
Cllàvêsôles encognu Claveisolles 69060 69870 Cuchient Rodanien
Corzi Corzi Courzieu 69067 69690 Payis de L’Âbrèla
Couendriô encognu Condrieu 69064 69420 Règ·ion de Couendriô
Couèse Couézi[N. 1] Coise 69062 69590 Monts du Liyonês
Douèrna Douarna Duerne 69078 69850 Monts du Liyonês
Égouepârsa encognu Aigueperse 69002 69790 Sona Biôjolês
Flloriô Flurieu Fleurieux-sur-l'Arbresle 69086 69210 Payis de L’Âbrèla
Frontenâs Frontenos Frontenas 69090 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Grèsi-lo-Marchiê Grézi-lo-Marchi Grézieu-le-Marché 69095 69610 Monts du Liyonês
Les Hàles Lez Ele Les Halles 69098 69610 Monts du Liyonês
Hiôtaravouère Tarravouèri Haute-Rivoire 69099 69610 Monts du Liyonês
Iseron Izeron Yzeron 69269 69510 Colenes du Liyonês
Juliènâs Dzuliéno Juliénas 69103 69840 Sona Biôjolês
Laràjace Larjassi Larajasse 69110 69590 Monts du Liyonês
Léchiéres encognu Les Chères 69055 69380 Biôjolês Piérres Dorâs
Lentilyi Lintilly[N. 2] Lentilly 69112 69210 Payis de L’Âbrèla
Longessagne Lonjissagni Longessaigne 69120 69770 Monts du Liyonês
Lozana Losàna[N. 3] Lozanne 69121 69380 Biôjolês Vâl d’Asèrga
Mensemi Minsemi Messimy 69131 69510 Colenes du Liyonês
Mês Meys 69132 69610 Monts du Liyonês
Milyeri encognu Millery 69133 69390 Calina du Garon
Moncéls encognu Monsols 69135 69860 Sona Biôjolês
Montroman Monroman Montromant 69138 69610 Monts du Liyonês
Mont-Trotiér Montrœty Montrottier 69139 69770 Monts du Liyonês
Mornant encognu Mornant 69141 69440 Payis mornantês
Los Ôrmos Lôs Œrmes Les Olmes 69147 69490 Cuchient Rodanien
Le Pèrreyon encognu Le Perréon 69151 69460 Agllô Velafranche Biôjolês
Polyonê Pollionâ Pollionnay 69154 69290 Colenes du Liyonês
Pomê Pomè Pomeys 69155 69590 Monts du Liyonês
Pont-Charrâ Ponçarò Pontcharra-sur-Turdine 69157 69490 Cuchient Rodanien
Pôrta-de-les-Piérres-Dorâs encognu Porte des Pierres Dorées 69159 69400 Agllô Velafranche Biôjolês ou ben Biôjolês Piérres Dorâs
Prœpiéres encognu Propières 69161 69790 Sona Biôjolês
Rànchal encognu Ranchal 69164 69470 Cuchient Rodanien
Rantalon Rantalon Rontalon 69170 69510 Payis mornantês
Reviéria Reviria Riverie 69166 69440 Payis mornantês
Rivolèt encognu Rivolet 69167 69640 Agllô Velafranche Biôjolês
Rono Rœne Ronno 69169 69550 Cuchient Rodanien
Sant-André Sant-Andri Saint-André-la-Côte 69180 69440 Payis mornantês
Sant-Anduér encognu Saint-Andéol-le-Château 69179 69700 Payis mornantês
Sant-Cllèment San-Clémin Saint-Clément-les-Places 69187 69930 Monts du Liyonês
Sant-Genés San-Jeni Saint-Genis-l’Argentière 69203 69610 Monts du Liyonês
Sant-Lôrent San-Lorin Saint-Laurent-de-Chamousset 69220 69930 Monts du Liyonês
Sant-Martin San-Martchïn Saint-Martin-en-Haut 69227 69850 Monts du Liyonês
Sànt-Reman-de-Popél Sorman-dé-Popé Saint-Romain-de-Popey 69234 69490 Cuchient Rodanien
Sant-Safurin encognu Saint-Symphorien-d’Ozon 69291 69360 Payis de l’Ôson
Sant-Safurin San-Safurïn Saint-Symphorien-sur-Coise 69238 69590 Monts du Liyonês
Sarsê Sarsà Sarcey 69173 69490 Payis de L’Âbrèla
Los Sarvâjos Lôs Sarvajes Les Sauvages 69174 69170 Cuchient Rodanien
Savegni Savigny Savigny 69175 69210 Payis de L’Âbrèla
Sente-Catèrena Sintchi-Caterina Sainte-Catherine 69184 69440 Payis mornantês
Sente-Fê-l’Argentiére Sinti-Fè-l’Arjintiri Sainte-Foy-l’Argentière 69201 69610 Monts du Liyonês
Sente-Pola Sainti-Pœla Sainte-Paule 69230 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Sèrciô encognu Sourcieux-les-Mines 69177 69210 Payis de L’Âbrèla
Sociô encognu Soucieu-en-Jarrest 69176 69510 Payis mornantês
Sôsi Souzi Souzy 69178 69610 Monts du Liyonês
Taloyérs encognu Taluyers 69241 69440 Payis mornantês
Taponâs encognu Taponas 69242 69220 Sona Biôjolês
Tarâro Taròre Tarare 69243 69170 Cuchient Rodanien
Tèrnant Tarnan Ternand 69245 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Tèrnê encognu Ternay 69297 69360 Payis de l’Ôson
Têsé Tasy Theizé 69246 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Tisé-los-Bôrgs Tisy-lôs-Beurgs Thizy-les-Bourgs 69248 69240 Cuchient Rodanien
Tôci encognu Toussieu 69298 69780 Levant liyonês
Trêvo encognu Trèves 69252 69420 Règ·ion de Couendriô
Tupin-et-Sotmont encognu Tupin-et-Semons 69253 69420 Règ·ion de Couendriô
Turins Turin Thurins 69249 69510 Colenes du Liyonês
Vâlgnerê Vognerè Vaugneray 69255 69670 Colenes du Liyonês
Vâlregnôd encognu Vauxrenard 69258 69820 Sona Biôjolês
Vâls encognu Vaux-en-Beaujolais 69257 69460 Agllô Velafranche Biôjolês
Vâr-d’Ueng Var-de-Yin[N. 4] Val d’Oingt 69024 69620 Biôjolês Piérres Dorâs
Vârsoana Varsoana Valsonne 69254 69170 Cuchient Rodanien
Velafranche Velafrantse[N. 5] Villefranche-sur-Saône 69264 69400 Agllô Velafranche Biôjolês
Vèrnê encognu Vernay 69261 69430 Sona Biôjolês
Vers-Avèse Vézavèze Aveize 69014 69610 Monts du Liyonês
Vielyechevena Viçevena Villechenève 69263 69770 Monts du Liyonês
Vilyê-Morgon Villé-Morgon Villié-Morgon 69267 69910 Sona Biôjolês
Vorla encognu Vourles 69268 69390 Calina du Garon
Bagnols 69017 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Belmont-d'Azergues 69020 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais Val d'Azergues
Bibost 69022 69690 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Blacé 69023 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Brignais 69027 69530 Modèlo:Dernière population commune de France Vallée du Garon
Brindas 69028 69126 Modèlo:Dernière population commune de France Vallons du Lyonnais
Cercié 69036 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Chambost-Allières 69037 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Chambost-Longessaigne 69038 69770 Modèlo:Dernière population commune de France Monts du Lyonnais
Chamelet 69039 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Chaponnay 69270 69970 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de l'Ozon
Chaponost 69043 69630 Modèlo:Dernière population commune de France Vallée du Garon
Charentay 69045 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Charnay 69047 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Chassagny 69048 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Pays mornantais
Chasselay 69049 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Châtillon 69050 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Chazay-d'Azergues 69052 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Chénas 69053 69840 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Chénelette 69054 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Chessy 69056 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Chevinay 69057 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Chiroubles 69058 69115 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Civrieux-d'Azergues 69059 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Cogny 69061 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Colombier-Saugnieu 69299 69124 Modèlo:Dernière population commune de France Est Lyonnais
Communay 69272 69360 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de l'Ozon
Corcelles-en-Beaujolais 69065 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Cours 69066 69470 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Cublize 69070 69550 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Dareizé 69073 69490 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Denicé 69074 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Dième 69075 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Dommartin 69076 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Dracé 69077 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Échalas 69080 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Région de Condrieu
Émeringes 69082 69840 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Éveux 69083 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Fleurie 69084 69820 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Genas 69277 69740 Modèlo:Dernière population commune de France Est Lyonnais
Gleizé 69092 69400 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Grandris 69093 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Grézieu-la-Varenne 69094 69290 Modèlo:Dernière population commune de France Vallons du Lyonnais
Les Haies 69097 69420 Modèlo:Dernière population commune de France Région de Condrieu
Jarnioux 69101 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Jons 69280 69330 Modèlo:Dernière population commune de France Est Lyonnais
Joux 69102 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Jullié 69104 69840 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Lacenas 69105 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Lachassagne 69106 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Lamure-sur-Azergues 69107 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Lancié 69108 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Lantignié 69109 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Légny 69111 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Létra 69113 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Limas 69115 69400 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Loire-sur-Rhône 69118 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Région de Condrieu
Longes 69119 69420 Modèlo:Dernière population commune de France Région de Condrieu
Lucenay 69122 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Marchampt 69124 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Marcilly-d'Azergues 69125 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Marcy 69126 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Marennes 69281 69970 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de l'Ozon
Meaux-la-Montagne 69130 69550 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Moiré 69134 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Montagny 69136 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Vallée du Garon
Montmelas-Saint-Sorlin 69137 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Morancé 69140 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Odenas 69145 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Orliénas 69148 69530 Modèlo:Dernière population commune de France Pays mornantais
Ouroux 69150 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Pommiers 69156 69480 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Poule-les-Écharmeaux 69160 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Pusignan 69285 69330 Modèlo:Dernière population commune de France Est Lyonnais
Quincié-en-Beaujolais 69162 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Régnié-Durette 69165 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Sain-Bel 69171 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Saint-Appolinaire 69181 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Bonnet-de-Mure 69287 69720 Modèlo:Dernière population commune de France Est Lyonnais
Saint-Bonnet-des-Bruyères 69182 69790 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Bonnet-le-Troncy 69183 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Christophe 69185 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Clément-de-Vers 69186 69790 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Clément-sur-Valsonne 69188 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Cyr-le-Chatoux 69192 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Saint-Cyr-sur-le-Rhône 69193 69560 Modèlo:Dernière population commune de France Région de Condrieu
Saint-Didier-sur-Beaujeu 69196 69430 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Étienne-des-Oullières 69197 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Saint-Étienne-la-Varenne 69198 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Forgeux 69200 69490 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Georges-de-Reneins 69206 69830 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Germain-Nuelles 69208 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Saint-Igny-de-Vers 69209 69790 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Jacques-des-Arrêts 69210 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Jean-d'Ardières 69211 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Jean-des-Vignes 69212 69380 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais Val d'Azergues
Saint-Jean-de-Touslas 69213 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Pays mornantais
Saint-Jean-la-Bussière 69214 69550 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Julien 69215 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Saint-Julien-sur-Bibost 69216 69690 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Saint-Just-d'Avray 69217 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Lager 69218 69220 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Laurent-d'Agny 69219 69440 Modèlo:Dernière population commune de France Pays mornantais
Saint-Laurent-de-Mure 69288 69720 Modèlo:Dernière population commune de France Est Lyonnais
Saint-Loup 69223 69490 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Mamert 69224 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Saint-Marcel-l'Éclairé 69225 69170 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Nizier-d'Azergues 69229 69870 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Saint-Pierre-de-Chandieu 69289 69780 Modèlo:Dernière population commune de France Est Lyonnais
Saint-Pierre-la-Palud 69231 69210 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de L'Arbresle
Saint-Romain-en-Gal 69235 69560 Modèlo:Dernière population commune de France Vienn'Agglo
Saint-Romain-en-Gier 69236 69700 Modèlo:Dernière population commune de France Région de Condrieu
Saint-Vérand 69239 69620 Modèlo:Dernière population commune de France Beaujolais-Pierres Dorées
Saint-Vincent-de-Reins 69240 69240 Modèlo:Dernière population commune de France Ouest Rhodanien
Sainte-Colombe 69189 69560 Modèlo:Dernière population commune de France Région de Condrieu
Sainte-Consorce 69190 69280 Modèlo:Dernière population commune de France Vallons du Lyonnais
Salles-Arbuissonnas-en-Beaujolais 69172 69460 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais
Sérézin-du-Rhône 69294 69360 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de l'Ozon
Simandres 69295 69360 Modèlo:Dernière population commune de France Pays de l'Ozon
Trades 69251 69860 Modèlo:Dernière population commune de France Saône Beaujolais
Ville-sur-Jarnioux 69265 69640 Modèlo:Dernière population commune de France Agglo Villefranche Beaujolais

Notes et rèferencesChangiér

NotesChangiér

  1. Étot Coize.
  2. Étot Lintii.
  3. Étot Lozana.
  4. Étot Var-d’Oin.
  5. Étot Vilafrançi.

RèferencesChangiér


Modèlo:Palèta Modèlo:Portâl