B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Bruno Ganz ( nèssu lo 22 de mârs 1941 a Tsurique; môrt lo 16 de fevriér 2019 ) est un actor suisso.

Bruno Ganz.

HonorsChangiér

L’ est chevalier de la Lèg·ion d’honor de France et « officier des ârts et bêles-lètres », et pués at reçu lo Prix du cinèmâ suisse 2017.

Filmografia (ègz.)Changiér

  • 1976 : Lumière (Jeanne Moreau)
  • 1976 : La Marquise d’O
  • 1976 : Le Canard sauvage
  • 1977 : L’Ami américain
  • 1978 : La femme gauchère
  • 1978 : Le couteau dans la tête
  • 1978 : Ces garçons qui venaient du Brésil
  • 1979 : Nosferatu, fantôme de la nuit
  • 1980 : Une femme italienne
  • 1981 : La provinciale
  • 1981 : La dame aux camélias
  • 1983 : Dans la ville blanche (Alain Tanner)
  • 2004 : La chute
  • 2013 : Un train de nuit pour Lisbonne

Lims de defôrChangiér

Wikimedia Commons propôse de documents multimèdiâ sus Bruno Ganz.