Lista des comenes de la Lêre

B down.svg Cél articllo est ècrit en arpetan supradialèctâl / ORB lârge. Lo blâson panarpetan


Lista des comenes du dèpartement de la LêreChangiér

Lista des 327 comenes de la Lêre per ôrdre de code INSEE, avouéc lo code postâl, lo nom en arpitan et lo nom en francês.

Code INSEE Code postâl Nom en arpitan Nom en francês
42001 42380 Los Abouens Aboën
42002 42130 Âlyô Ailleux
42003 42820 Embièrle Ambierle
42004 42260 xx Amions
42005 42160 Andrèsiô-Botion Andrézieux-Bouthéon
42006 42550 Apinat Apinac
42007 42460 Arcinjo Arcinges
42008 42370 Arcons Arcon
42009 42130 Artun Arthun
42010 42330 Avèsiô Aveizieux
42011 42510 Barbignié Balbigny
42012 42600 Bar Bard
42013 42210 Bèlagouârda Bellegarde-en-Forez
42014 42670 Bèlaroche / Bèleroche Belleroche
42015 42670 Bèrmont / Bélmont Belmont-de-la-Loire
42016 42720 La Benéçon-Diô La Bénisson-Dieu
42017 42660 xx Le Bessat
42018 42520 xx Bessey
42019 42130 Bouenc Boën-sur-Lignon
42020 42210 Bouessèt Boisset-lès-Montrond
42021 42560 Bouessél-Sent-Priét Boisset-Saint-Priest
42022 42160 Bonçon Bonson
42023 42220 Lo Bôrg-Argentâf Bourg-Argental
42025 42460 Boyé Boyer
42026 42720 Brinon Briennon
42027 42260 Bulyé Bully
42028 42220 xx Burdignes
42029 42510 xx Bussières
42030 42260 Bussê-Arbiô Bussy-Albieux
42031 42240 xx Çaloire
42032 42320 xx Cellieu
42033 42460 Le Cèrgno Le Cergne
42034 42440 Cèrviére Cervières
42035 42130 Sesèly Cezay
42036 42800 xx Chagnon
42037 42600 Châleng-d’Usiôla Chalain-d'Uzore
42038 42600 Châleng-lo-Comtâl Chalain-le-Comtal
42039 42920 xx Chalmazel
42040 42440 La Chambâ La Chamba
42041 42110 Chambion Chambéon
42042 42170 Chambla Chambles
42043 42330 Chambôsc Chambœuf
42044 42500 Lo Chambon Le Chambon-Feugerolles
42045 42440 La Chambonia La Chambonie
42046 42600 Chandié Champdieu
42047 42430 Champ-Poli Champoly
42048 42190 Chandon Chandon
42049 42310 xx Changy
42050 42380 La Chapèla La Chapelle-en-Lafaye
42051 42410 xx La Chapelle-Villars
42052 42190 Charluè Charlieu
42053 42800 xx Châteauneuf
42054 42940 Le Châtél Châtelneuf
42055 42140 xx Châtelus
42339 42430 Chôchetèrra Chausseterre
42056 42410 xx Chavanay
42058 42560 Chasèles-sus-Lavi Chazelles-sur-Lavieu
42059 42140 Chesâles-sus-Liyon Chazelles-sur-Lyon
42060 42560 Chanarèlyes Chenereilles
42061 42430 Charês Cherier
42062 42140 Chevriéres Chevrières
42063 42114 Chierât-Simon Chirassimont
42064 42410 xx Chuyer
42065 42110 Civent Civens
42066 42110 Cllèpié Cleppé
42067 42220 Colombiér Colombier
42068 42840 Combro Combre
42069 42120 Comèles-Vèrnê Commelle-Vernay
42070 42123 Cordèla Cordelle
42071 42120 Le Cotél Le Coteau
42072 42111 La Couta La Côte-en-Couzan
42073 42360 Côtances Cottance
42074 42460 Cotôvro Coutouvre
42075 42210 Crontelyé Craintilleux
42076 42260 Cromiôs Cremeaux
42077 42540 Crouesél Croizet-sur-Gand
42078 42310 xx Le Crozet
42079 42460 Couinzié Cuinzier
42081 42330 Cusié Cuzieu
42082 42260 xx Dancé
42083 42800 xx Dargoire
42084 42130 Los Dèbats-Reviére-du-Prât Débats-Rivière-d'Orpra
42085 42740 xx Doizieux
42086 42670 Ècoches Écoche
42087 42600 Cotê Écotay-l'Olme
42088 42110 Èparcié-Sent-Pol Épercieux-Saint-Paul
42089 42600 Sartenes/Essartenes Essertines-en-Châtelneuf
42090 42360 Èssartenes-en-Donzié Essertines-en-Donzy
42091 42380 Ètievarèlyes Estivareilles
42092 42580 L’Ètrât L'Étrat
42093 42320 xx Farnay
42094 42110 Fuèrs Feurs
42095 42700 xx Firminy
42096 42140 xx Fontanès
42097 42480 La Folyosa La Fouillouse
42098 42470 Forniôs Fourneaux
42099 42490 xx Fraisses
42225 42800 xx Genilac
42100 42140 xx La Gimond
42101 42220 xx Graix
42102 42140 xx Grammond
42103 42320 xx La Grand-Croix
42104 42460 L’Agrela La Gresle
42105 42600 Grèsiô Grézieux-le-Fromental
42106 42260 Grèsoles Grézolles
42107 42560 Gumiéres Gumières
42108 42210 L’Hèpetâl-lo-Grant L'Hôpital-le-Grand
42109 42130 L’Hopetâr L'Hôpital-sous-Rochefort
42110 42152 xx L'Horme
42112 42460 Gèrnossa Jarnosse
42113 42110 Jâs Jas
42114 42920 xx Jeansagnière
42115 42660 xx Jonzieux
42116 42430 Juré Juré
42117 42560 Lavi Lavieu
42118 42470 Laye Lay
42119 42130 Lègniô Leigneux
42120 42155 Lentegné Lentigny
42121 42600 Lèregniô Lérigneux
42122 42600 Lèsegniô Lézigneux
42123 42420 xx Lorette
42124 42520 xx Lupé
42125 42260 Luré Luré
42126 42380 Lioriét Luriecq
42127 42300 Mablé Mably
42128 42114 Mont-Chesâl Machézal
42129 42520 xx Maclas
42130 42600 Magnié Magneux-Haute-Rive
42131 42750 Maselyé Maizilly
42132 42520 xx Malleval
42133 42140 xx Marcenod
42134 42130 Marcelyô Marcilly-le-Châtel
42135 42210 Mârcllot Marclopt
42136 42130 Mèrcor Marcoux
42137 42560 Margeria-Chanta-Grely Margerie-Chantagret
42138 42140 Maringes Maringes
42139 42660 xx Marlhes
42140 42560 Marôls Marols
42141 42750 Mârs Mars
42142 42380 Mèrlo-Lègniét Merle-Leignec
42143 42110 Méserié Mizérieux
42145 42840 Montagné Montagny
42146 42380 Montarchiér Montarcher
42147 42600 Montbréson Montbrison
42148 42360 Mont-Châl Montchal
42149 42210 Mont-Rand Montrond-les-Bains
42150 42130 Montvèrdun Montverdun
42151 42600 Mornant Mornand-en-Forez
42152 42720 xx Nandax
42153 42470 Noâls Neaux
42154 42510 Nèronda Néronde
42155 42510 Nèrvié Nervieux
42156 42590 Nôlise Neulise
42157 42640 Noualyé Noailly
42158 42370 Los Noyérs Les Noës
42159 42440 Nêrtrâblo Noirétable
42160 42260 Nôlyô Nollieux
42161 42120 Noutra-Dama-de-Bouessê Notre-Dame-de-Boisset
42162 42155 Ouches Ouches
42163 42310 xx La Pacaudière
42164 42890 Palognié Palogneux
42165 42360 Paneciéres Panissières
42166 42120 Pèrregné Parigny
42167 42410 Pavèsin Pavezin
42168 42410 xx Pélussin
42169 42380 Pèrregniô Périgneux
42170 42120 Pèrrox Perreux
42171 42590 xx Pinay
42172 42660 xx Planfoy
42173 42260 Pomiér Pommiers
42174 42110 Poncins Poncins
42175 42110 Polyé Pouilly-lès-Feurs
42176 42155 Polyé Pouilly-les-Nonains
42177 42720 Polyé Pouilly-sous-Charlieu
42178 42630 xx Pradines
42179 42600 xx Pralong
42180 42600 Prèssiô Précieux
42181 42630 Regné Régny
42182 42370 Ronêson Renaison
42183 42150 xx La Ricamarie
42184 42153 Riôrges Riorges
42185 42340 Rivât Rivas
42186 42800 Vèrs-de-Giér/Vâr-de-Giér Rive-de-Gier
42187 42300 Rouana Roanne
42188 42600 Roche (Forês) Roche
42189 42230 xx Roche-la-Molière
42191 42520 xx Roisey
42192 42380 Rosiérs Rozier-Côtes-d'Aurec
42193 42810 Rosiérs-en-Donzié Rozier-en-Donzy
42194 42310 xx Sail-les-Bains
42195 42890 Le Saly Sail-sous-Couzan
42198 42370 xx Saint-Alban-les-Eaux
42199 42370 xx Saint-André-d'Apchon
42200 42210 Sent-André-lo-Pouéts Saint-André-le-Puy
42201 42520 xx Saint-Appolinard
42202 42110 Sant-Bartolomé-l’Ètrât Saint-Barthélemy-Lestra
42203 42310 xx Saint-Bonnet-des-Quarts
42204 42380 Sent-Bônèt-le-Châtél Saint-Bonnet-le-Château
42205 42940 Sant-Bônèt-de-vers-Coriôs Saint-Bonnet-le-Courreau
42206 42330 Sant-Bônèt-les-Ôles Saint-Bonnet-les-Oules
42207 42400 xx Saint-Chamond
42208 42320 xx Saint-Christo-en-Jarez
42211 42160 Sant-Cebrin Saint-Cyprien
42212 42123 Sant-Ciro-de-Faviéres Saint-Cyr-de-Favières
42213 42114 xx Saint-Cyr-de-Valorges
42214 42210 Sant-Ciro-les-Vegnes Saint-Cyr-les-Vignes
42215 42750 Sant-Denis-de-Cabâna Saint-Denis-de-Cabanne
42216 42140 xx Saint-Denis-sur-Coise
42217 42111 Sent-Dèyér Saint-Didier-sur-Rochefort
42196 42510 xx Sainte-Agathe-en-Donzy
42197 42130 xx Sainte-Agathe-la-Bouteresse
42209 42540 xx Sainte-Colombe-sur-Gand
42210 42800 xx Sainte-Croix-en-Jarez
42221 42110 xx Sainte-Foy-Saint-Sulpice
42218 42000 Sant-Ètiève / Sant-Etièno Saint-Étienne
42219 42130 Sant-Ètièven-lo-Molâr Saint-Étienne-le-Molard
42220 42640 xx Saint-Forgeux-Lespinasse
42222 42330 Sant-Garmiér Saint-Galmier
42223 42530 xx Saint-Genest-Lerpt
42224 42660 xx Saint-Genest-Malifaux
42226 42510 xx Saint-Georges-de-Baroille
42227 42990 Sant-Jôrjo-en-Cosan Saint-Georges-en-Couzan
42228 42610 Sent-Jôrjo Saint-Georges-Haute-Ville
42229 42670 Sant-Gèrman-la-Montagne Saint-Germain-la-Montagne
42230 42260 Sant-Gèrman-la-Vâr Saint-Germain-Laval
42231 42640 xx Saint-Germain-Lespinasse
42232 42370 xx Saint-Haon-le-Châtel
42233 42370 xx Saint-Haon-le-Vieux
42234 42570 Sant-Heyand Saint-Héand
42235 42380 Sent-Alèro-Cusson-la-Vâlmita Saint-Hilaire-Cusson-la-Valmitte
42236 42190 Sant-Helèro Saint-Hilaire-sous-Charlieu
42237 42650 xx Saint-Jean-Bonnefonds
42238 42440 Sent-Jian-Lavètre Saint-Jean-la-Vêtre
42239 42155 xx Saint-Jean-Saint-Maurice-sur-Loire
42240 42560 Sent-Jouan-Solèmi Saint-Jean-Soleymieux
42241 42590 xx Saint-Jodard
42242 42800 xx Saint-Joseph
42243 42260 Sant-Julien-d’Ôdes Saint-Julien-d'Oddes
42245 42440 Lavètre-sus-Anzon Vêtre-sur-Anzon
42246 42220 xx Saint-Julien-Molin-Molette
42247 42990 xx Saint-Just-en-Bas
42248 42430 xx Saint-Just-en-Chevalet
42249 42540 Sant-Just-la-Pendua Saint-Just-la-Pendue
42279 42170 xx Saint-Just-Saint-Rambert
42251 42210 xx Saint-Laurent-la-Conche
42252 42130 xx Saint-Laurent-Rochefort
42253 42155 xx Saint-Léger-sur-Roanne
42254 42122 xx Saint-Marcel-de-Félines
42255 42430 xx Saint-Marcel-d'Urfé
42256 42680 xx Saint-Marcellin-en-Forez
42257 42620 xx Saint-Martin-d'Estréaux
42259 42800 xx Saint-Martin-la-Plaine
42260 42260 xx Saint-Martin-la-Sauveté
42261 42110 xx Saint-Martin-Lestra
42262 42240 xx Saint-Maurice-en-Gourgois
42264 42330 Sant-Miârd Saint-Médard-en-Forez
42265 42410 xx Saint-Michel-sur-Rhône
42266 42380 xx Saint-Nizier-de-Fornas
42267 42190 Sant-Neziér Saint-Nizier-sous-Charlieu
42268 42590 xx Saint-Paul-de-Vézelin
42269 42600 xx Saint-Paul-d'Uzore
42270 42240 xx Saint-Paul-en-Cornillon
42271 42740 xx Saint-Paul-en-Jarez
42272 42520 xx Saint-Pierre-de-Bœuf
42273 42190 Sant-Pierro-la-Noalye Saint-Pierre-la-Noaille
42274 42260 Sapôrgo Saint-Polgues
42275 42270 xx Saint-Priest-en-Jarez
42276 42830 Sant-Priét-la-Prugne Saint-Priest-la-Prugne
42277 42590 xx Saint-Priest-la-Roche
42278 42440 xx Saint-Priest-la-Vêtre
42280 42660 xx Saint-Régis-du-Coin
42281 42370 xx Saint-Rirand
42282 42430 xx Saint-Romain-d'Urfé
42283 42800 xx Saint-Romain-en-Jarez
42284 42640 xx Saint-Romain-la-Motte
42285 42610 xx Saint-Romain-le-Puy
42286 42660 xx Saint-Romain-les-Atheux
42287 42220 xx Saint-Sauveur-en-Rue
42288 42130 xx Saint-Sixte
42289 42470 xx Saint-Symphorien-de-Lay
42290 42600 xx Saint-Thomas-la-Garde
42293 42630 xx Saint-Victor-sur-Rhins
42294 42120 Sant-Vincent-de-Bouessê Saint-Vincent-de-Boisset
42295 42440 xx Les Salles
42296 42110 xx Salt-en-Donzy
42297 42110 xx Salvizinet
42298 42990 xx Sauvain
42299 42600 xx Savigneux
42300 42460 Sevelinjo Sevelinges
42301 42560 Solèmi Soleymieux
42302 42290 xx Sorbiers
42303 42260 Sôtrenon Souternon
42304 42450 xx Sury-le-Comtal
42305 42350 xx La Talaudière
42306 42660 xx Tarentaise
42307 42800 xx Tartaras
42308 42740 xx La Terrasse-sur-Dorlay
42310 42220 xx Thélis-la-Combe
42311 42580 xx La Tour-en-Jarez
42312 42380 xx La Tourette
42313 42130 xx Trelins
42314 42830 La Tioliére La Tuilière
42315 42210 xx Unias
42316 42240 xx Unieux
42317 42310 xx Urbise
42318 42550 xx Usson-en-Forez
42319 42110 xx Valeille
42320 42320 xx Valfleury
42322 42131 xx La Valla-en-Gier
42321 42111 xx La Valla-sur-Rochefort
42323 42340 Viôche Veauche
42324 42340 Viôchèta Veauchette
42325 42590 Vendranges Vendranges
42326 42520 xx Véranne
42327 42410 xx Vérin
42328 42600 xx Verrières-en-Forez
42329 42220 xx La Versanne
42330 42390 xx Villars
42331 42155 Vilamontês Villemontais
42332 42300 Vilarês Villerest
42333 42460 Velârs Villers
42334 42780 xx Violay
42335 42140 xx Viricelles
42336 42140 Verigniô Virigneux
42337 42310 xx Vivans
42338 42720 Vôgé Vougy